GENÇLİK KOLLARI

Bursiyerlerimizin özgüvenlerini yükseltmek, kendi varlıklarının önemliliğini ön plana çıkarmak, değerli olduklarını daha da duyumsatmak ve liderlik konumunu birlikte çalışmayı arkadaşlık ve dayanışmayı güçlendirmek diyesi aktif katılımı sağlamaya yönelik kurulmuştur. Bu işlevlerini etkin bir biçimde yerine getirebilmeleri, büyük bir ölçüde, gönüllülük hizmeti sunarken benimsedikleri ilkelere ve uyguladıkları yöntemlere düzenledikleri paneller, konferanslar, geziler çevresiyle sosyal ilişkilerde olması topluma hizmet uygulamasının en güzel örneklerini teşkil eder.  Toplumun genel sosyal sorumluluk portresini yansıtacak bir profile sahip olması, diyesi toplumsal yaşamla ilgili iç içe olması dolayı, gelecek için bilinçli toplumsal dayanışma çağrısı da yapmaktadır.

Gençlik Kolları da tıpkı Kadın kollarımız gibi yönetici bir ekip ile çalışmakta ve koordinasyonu sağlamaktadır. Takım ruhu ön plandadır.

Gençlik Kolları aynı zamanda yaptıkları etkinliklerle “biz geleceğin ışığıyız” imgesini yansıtmaktadırlar. Gençlerimizin yaratıcı bireyler olarak güzel alışkanlıklar edinimi çerçevesinde faydalı araştırma ve inceleme aktiviteler ve koordinasyonluklar içinde olmaları çok sevindiricidir. Vakfımızın eğitim amacında topluma faydalı alışkanlıkları özümsemiş bireyler yetişmesinde katkı sağlamak ve bu düşün zincirine sosyal sorumluluğun ve yardımlaşmanın domino etkisini yaratmaktadır.

Binlerce Gönüllü arasına siz de katılın. İletişime geçin

GENÇLİK KOLLARI YÖNETİM KURULU