2023/2024 Dönemi

Bu yıl da başarılı öğrencilerimiz ödülleri ile buluştu. Kerim – Nezihe TEKGÜL Başarı Ödülümüz sayısal,eşit ağırlık ve sözel alanlarında birinci olan öğrencilerimiz Eser Bilgehan BİLGİ, Nursena ERDİNÇ,Gönül Merve BOĞA; Şükran-Yusuf Sönmez Hemşirelik Özel Ödülümüz ise Barış ŞANGÜL’e vakıf başkanımız tarafından takdim edildi.

Vakfımızın Kurucusu-Fikir Babası, Hasan ATICI Mühendislik Başarı Ödülleri ise bursiyerlerimizden Duru AKÇALI, Ahmetcan SELEK, Bilal ÖKSÜZ, Emre SELEK ve Kayhan KANTARMAN’a, Ebru Atıcı SEVİNDİK tarafından takdim edildi.
Ödül alan ve aramıza yeni katılan bursiyerlerimizi tebrik ediyor, başarı ödüllerini vakfımıza bağışlayan ATICI AİLESİNE , Cüneyt TEKGÜL ve AİLESİNE sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Ayrıca Yönetim Kurulu Üyelerimize, Kadın Kollarımıza, Gençlik Kollarımıza, Mezun Kollarımıza ve tüm bursiyerlerimize katılımları için teşekkürlerimizi sunuyoruz

2022/2023 Dönemi

Bu yıl da başarılı öğrencilerimiz ödülleri ile buluştu. Kerim – Nezihe TEKGÜL Başarı Ödülümüz sayısal, sözel ve eşit ağırlık alanlarında birinci olan öğrencilerimiz Özgür AĞAR, Ayşe CERİT, Gayem Dilara ZERELGİL; Şükran-Yusuf Sönmez Hemşirelik Özel Ödülümüz ise Yiğit GİZİR’e TEKGÜL Ailesi ve Ersan ALTIOK başkanımız tarafından takdim edildi. Ödül alan öğrencilerimizi tebrik ediyor, Başarı ödüllerimizin fikir öncüsü başta Cüneyt TEKGÜL ve AİLESİNE teşekkürlerimizi sunuyoruz.

2021/2022 Dönemi

Bu yıl da başarılı öğrencilerimiz ödülleri ile buluştu. Kerim – Nezihe TEKGÜL Başarı Ödülümüz sayısal, sözel ve eşit ağırlık alanlarında birinci olan öğrencilerimiz Utku Can ARSLAN, Cemre ÖZYİĞİT, Efe DiYap ANTEPÜZÜMÜ; Şükran-Yusuf Sönmez Hemşirelik Özel Ödülümüz ise ÖZGE İKİKARDEŞ’e Cüneyt TEKGÜL adına Vakıf Başkanımız Hasan BOĞA, Ahmet TEKGÜL ve Cansın TEKGÜL tarafından takdim edildi. Ödül alan öğrencilerimizi tebrik ediyor, Cüneyt TEKGÜL ve AİLESİNE teşekkürlerimizi sunuyoruz.

2020/2021 Dönemi

Değerli İş insanı Cüneyt TEKGÜL’ün kıymetli anne ve babası "Nezihe - Kerim TEKGÜL" adına verilmesini istediği ve vakfımızca düzenlenen "KERİM - NEZİHE TEKGÜL YÜKSEK ÖĞRENİM BAŞARI ÖDÜLÜ" törenimizi 2 Şubat’ta gerçekleştirdik. Başarılı öğrencilerimiz Ahmet Emre KÖSE, Merve BAHÇIVAN ve Ali Ejder ALAGÖZ sayısal, sözel ve eşit ağırlık alanlarında göstermiş oldukları üstün başarılarla ödül almaya hak kazandılar. Öğrencilerimize, bir yıl boyunca alacakları burs miktarı kadar olarak belirlenen ödülü ve sertifikalarını Cüneyt TEKGÜL ve AİLESİ adına, Yönetim Kurulu Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz takdim etti.

Öğrencilerimizi daha çok çalışmaya teşvik eden ve motivasyonlarına katkı sağlayan bu ödül için biz de Güney Eğitim Vakfı olarak Cüneyt TEKGÜL ve AİLESİNE çok teşekkür ederiz.

2019/2020 Dönemi

Başarılı öğrencilerimiz bu yıl da "KERİM - NEZİHE TEKGÜL YÜKSEK ÖĞRENİM BAŞARI ÖDÜLÜ" ödülleri ile buluştu. Nezihe - Kerim TEKGÜL Başarı Ödülümüz sayısal, sözel ve eşit ağırlık alanlarında birinci olan başarılı öğrencilerimiz Eren Can ÖZDEMİR , Çağdaş AYDINGÜL ve İrem Hazal KELLECİ’ye; "ŞÜKRAN SÖNMEZ HEMŞİRELİK ÖZEL ÖDÜLÜ"müz ise Gizem ŞEVKİN’e Cüneyt TEKGÜL adına TEKGÜL Ailesi tarafından takdim edildi. Ödül alan öğrencilerimizi tebrik eder, Cüneyt TEKGÜL ve AİLESİNE teşekkürlerimizi sunarız.

2018/2019 Dönemi

Değerli İş insanı Cüneyt Tekgül’ün kıymetli anne ve babası "Nezihe - Kerim Tekgül adına verilmesini istediği ve vakfımızca düzenlenen "KERİM - NEZİHE TEKGÜL YÜKSEK ÖĞRENİM BAŞARI ÖDÜLÜ" töreninimizi 2 Şubat’ta gerçekleştirdik. Başarılı öğrencilerimiz Ahmet Emre KÖSE, Merve BAHÇIVAN ve Ali Ejder ALAGÖZ sayısal, sözel ve eşit ağırlık alanlarında göstermiş oldukları üstün başarılarla ödül almaya hak kazandılar. Öğrencilerimize, bir yıl boyunca alacakları burs miktarı kadar olarak belirlenen ödülü ve sertifikalarını Cüneyt Tekgül takdim etti.

Öğrencilerimizi daha çok çalışmaya teşvik eden ve motivasyonlarına katkı sağlayan bu ödül için biz de Güney Eğitim Vakfı olarak Cüneyt Bey’e çok teşekkür ederiz.

BURS KAZANANLAR

Alttaki linke tıklayarak 2022-2023 BURS KAZANANLAR listesine ulaşabilirsiniz.

2022-2023 BURS KAZANANLAR