Türkiye’nin eğitim şartları sosyal ve ekonomik durumu ve öğrencilerin öğrencilik yaşantılarında çekmiş oldukları sıkıntılar herkesçe malumdur. Ben binlerce öğrenci arasından en şanslı olanlardan biriydim. Güney Eğitim Vakfı’ndan almış olduğum eğitim desteği sayesinde eğitim hayatımda kendimi eğitimime ve kişisel gelişimime özgülüyebildim. Bu beni kendi alanımda yetkin olmaya ve devletime ve milletime alanımda nasıl faydalı olacağım noktasında gelişmeme yardımcı olmuştur. Bu tür vakıflar devletimizin kurucusu ulu önderimizin inşa etmiş olduğu cumhuriyetin bekasına katkıda bulunmaktadırlar.Türk gençliği nezdinde şahsım özelinde eğitime verdikleri önem ve desteklerden dolayı Güney Eğitim Vakfı’na sonsuz şükranlarımı sunuyorum.