• 8 Mart 2024

GEV Kadınlar Kolu Sergi ve Konser Etkinliği

8 Mart Dünya Kadınlar günü kapsamında Kadınlar Kolumuzun düzenlemiş olduğu konserimizi mükemmel bir katılımla gerçekleştirdik. İki gün boyunca kadın temalı resim sergisi ile üniversiteli gençlerin eğitimine destek veren Eda ŞENGÜL’e, Yine vakıf yararına bin bir emek ile eşsiz müzik şöleni sunan şefimiz Esen USLU TOMBULOĞLU başta olmak üzere Divan Musiki Derneği‘ne sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Etkinliğimizde canla başta çalışan Kadınlar Kolu başkanımız Süreyya ÇİÇEKTAKAN nezdinde tüm kadınlar kolumuza ve bizleri yalnız bırakmayan tüm eğitim gönüllülerine sonsuz teşekkürler.

Continue reading
  • 28 Kasım 2023

29. YIL KURULUŞ BALOSU

Vakfımızın 29. Yıl Kuruluş Balosunu görkemli bir şekilde kutladık. Vakfımızın bu anlamlı gecesine Adana Büyükşehir Belediyesi katkı sunarken; Uğur Okulları Adana Kampüsü Ana Sponsorluğunu üstlendi. Her yıl bir kişinin layık görüldüğü Güney’in İncisi Ödülü bu yıl Adanamızın ve ülkemizin değeri Haluk LEVENT’in oldu. Haluk LEVENT muhteşem sesiyle gecemize renk kattı. Yönetim Kurulu Başkanımız Ersan ALTIOK sponsorlarımıza eğitime verdikleri destekler için teşekkürlerini ileterek plaketlerini takdim etti. Gecenin akışını ise eşsiz sunumuyla Yeliz ARMAN DOĞRAMACILAR gerçekleştirirken, konser öncesi kanun virtüözü Ahmet BARAN sahne aldı. Bu keyifli geceye Timur SAVCI, Nebil ÖZGENTÜRK, Menderes SAMANCILAR, Emre KARAYEL, Gökhan MUTLAY, Serhan ASKER de katılarak bizleri onurlandırdı. Balomuza katılarak bu muhteşem gecede bizleri yalnız bırakmayarak eğitime destek veren tüm Güney Eğitim Vakfı Ailesi’ne sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Continue reading