• 2 Kasım 2019

25. Yıl Kuruluş Balosu

Vakfımızın 25. Yıl Geleneksel Kuruluş Balosunu görkemli bir şekilde kutladık. Çeyrek asırlık vakfımızın bu anlamlı gecesine Sasu Su Ürünleri ana sponsor olurken, her yıl bir kişinin layık görüldüğü Güneyin İncisi ödülü de bu yıl Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın oldu. Funda Arar muhteşem sesiyle, Ahmet Selçuk İlkan’da şiirleriyle balomuzda renk kattı. Yönetim Kurulu Başkanımız Dr. Hasan Boğa sponsorlarımıza ve vakfın yönetim kuruluna eğitime verdikleri destekler için teşekkürlerini ileterek plaketlerini takdim etti. Gecenin akışını ise muhteşem sunumuyla Şebnem Arda Boğa gerçekleştirdi.

• 16 Ekim 2019

Gev Büyük Buluşma Etkinliği

Ailemizin parçası olan bursiyerlerimizle buluşma etkinliğimiz bu yıl da dolu dolu geçti. Vakfımıza yeni katılan bursiyerlerimizin vakıf yönetimiyle, gençlik kolu üyelerimizle, kadın kollarıyla ve birbirleriyle tanışmalarını amaçladığımız bu anlamlı toplantımızda konuşmacılarımız Ece Üvey ve Peppy Cooky anlattıklarıyla farkındalık yarattılar.

• 15 Ekim 2019

Paintball Etkinliği

Paintball etkinliğimizde ailece hep birlikte eğlence dolu bir gün geçirdik. Heyecan, aksiyon ve eğlence dolu etkinliğimiz sonrasında birlikte ne kadar güçlü olduğumuzu tekrar hatırladık.

• 15 Ekim 2019

Resim Dersleri

Bu yaz gerçekleştirdiğimiz etkinliklerimizden biri de resim derslerimizdi. Gönüllü olarak etkinliğimizde eğitim veren Yasin Tabakan’a teşekkürlerimizi sunuyoruz.