Güney Eğitim Vakfı Kadınlar Kolu, her yıl olduğu gibi bu yıl da etkinlik ve çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

29 Eylül Pazar günü ATOSEV Tesisleri’nde düzenlediğimiz güz kahvaltısıyla sezona merhaba dedik. Geleneksel hale gelen kahvaltımıza, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, TIMS Productions Kurucuları Timur Savcı, Burak Sağyaşar, Gazeteci-Belgesel Yapımcısı Nebil Özgentürk, Hürriyet Gazetesi Çukurova Bölge Temsilcisi Erdal Fernergiz, vakıf kurucuları, üyeleri ve gönüllüleri katıldı. Eğitim gönüllülerinin katıldığı bu güzel organizasyonu yoğun ilgi ve güzel dönüşlerle gerçekleştirdik.

Gençlerimizin eğitimine destek olmak için çıktığımız bu yolda, 25. yılımızı kutluyoruz. Çeyrek asırlık birlikteliğimize kadınlar kolu olarak, ilk günden bugüne dek gençlerin eğitimi için yapmış olduğumuz faaliyetler, yapacağımız çalışmalarımızın teminatı niteliğinde olmuştur.

25 yıllık bu süreçte her yıl aynı heyecan ve aşkla kasım ayında gerçekleşen kuruluş balomuza kadınlar kolu olarak büyük titizlikle hazırlandık. Bu güzel yılın anısı olarak hazırlamış olduğumuz lavanta keselerini gecemize katılan tüm misafirlerimize armağan edeceğiz.

Kadınlar kolu olarak her hafta perşembe günü vakıf merkezimizde toplanıp, yıl içerisinde yapılacak olan organizasyon ve çalışmaları planlıyoruz.

Sanata ve sanatçıya verdiği önemi her fırsatta gösteren vakfımız, her yıl aralık ayında düzenlediği tiyatro etkinliğini bu yıl da farklı bir oyun ile izleyicileri ile buluşacaktır.

Bu yıl farklı yerlere geziler yapmayı planlıyoruz. Ekim ayında; Girit Köyü, Gözne, Arslanköy, Sunturas bölgelerine gezimizi düzenledik. Doğa ile iç içe olduğumuz bu gezimizde hem ruhumuzu dinlendirirken hem de doğal ürünlerin tadına varıp alışveriş yapma fırsatı da bulduk. Şubat ayı ise, herkesin dört gözle beklediği kaplıca ayı olarak gelenekselleşen dönemimizdir. Yılın yorgunluğunu atmak, eğlenmek ve şifa bulmak için gideceğimiz termalde aynı zamanda gençlerin eğitimine katkı sağlama fırsatı bulacağız.

Mart ayı etkinliği olan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için Adana Büyükşehir ve Çukurova Belediyeleri nezdinde düzenlenen organizasyonlara katılım sağladıktan sonra kendi grup misafirlerimiz ile bir etkinlik planlamaktayız.

Adana, ilkbahar mevsimini farklı güzelliklerle karşılayan bir şehirdir. Biz, Güney Eğitim Vakfı ailesi olarak da bu güzelliği avantaja çevirip her yıl düzenlediğimiz bahar şenliği organizasyonumuzu daha renkli hale getirme fırsatı yakalıyoruz. Muhteşem bir katılım ve büyük bir coşkuyla gerçekleşen bahar şenliğini büyük bir heyecanla bekliyoruz.

Tamamı gönüllülük esasına dayanan bu çalışmalarda sizlerin destek ve katılımları bizleri motive eden güç kaynağımızdır. Bizleri her anlamda destekleyen eğitim gönüllülerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.