2020/2021 Dönemi

Değerli İş insanı Cüneyt Tekgül’ün kıymetli anne ve babası "Nezihe - Kerim Tekgül adına verilmesini istediği ve vakfımızca düzenlenen "KERİM - NEZİHE TEKGÜL YÜKSEK ÖĞRENİM BAŞARI ÖDÜLÜ" töreninimizi 2 Şubat’ta gerçekleştirdik. Başarılı öğrencilerimiz Ahmet Emre KÖSE, Merve BAHÇIVAN ve Ali Ejder ALAGÖZ sayısal, sözel ve eşit ağırlık alanlarında göstermiş oldukları üstün başarılarla ödül almaya hak kazandılar. Öğrencilerimize, bir yıl boyunca alacakları burs miktarı kadar olarak belirlenen ödülü ve sertifikalarını Cüneyt Tekgül takdim etti.

Öğrencilerimizi daha çok çalışmaya teşvik eden ve motivasyonlarına katkı sağlayan bu ödül için biz de Güney Eğitim Vakfı olarak Cüneyt Bey’e çok teşekkür ederiz.

2019/2020 Dönemi

Başarılı öğrencilerimiz bu yıl da "KERİM - NEZİHE TEKGÜL YÜKSEK ÖĞRENİM BAŞARI ÖDÜLÜ" ödülleri ile buluştu. Nezihe - Kerim TEKGÜL Başarı Ödülümüz sayısal, sözel ve eşit ağırlık alanlarında birinci olan başarılı öğrencilerimiz Eren Can ÖZDEMİR , Çağdaş AYDINGÜL ve İrem Hazal KELLECİ’ye; "ŞÜKRAN SÖNMEZ HEMŞİRELİK ÖZEL ÖDÜLÜ"müz ise Gizem ŞEVKİN’e Cüneyt TEKGÜL adına TEKGÜL Ailesi tarafından takdim edildi. Ödül alan öğrencilerimizi tebrik eder, Cüneyt TEKGÜL ve AİLESİNE teşekkürlerimizi sunarız.

2018/2019 Dönemi

BURS BAŞVURU FORMU

Alttaki linke tıklayarak indireceğiniz formu doldurarak gerekli evraklarla beraber vakfımıza iletiniz.

2021-2022 BURŞ BAŞVURU FORMU