Vakfımızın 28. Yıl Kuruluş Balosunu görkemli bir şekilde kutladık. Vakfımızın bu anlamlı gecesine Adana Büyükşehir Belediyesi katkı sunarken; Pancihan Metal Ana Sponsorluğunu üstlendi. Her yıl bir kişinin layık görüldüğü Güneyin İncisi Ödülü bu yıl Adanamızın ve ülkemizin değeri Fatih TERİM’in oldu. Volkan KONAK muhteşem sesiyle gecemize renk kattı.
Yönetim Kurulu Başkanımız Ersan ALTIOK sponsorlarımıza eğitime verdikleri destekler için teşekkürlerini ileterek plaketlerini takdim etti. Gecenin akışını ise eşsiz sunumuyla Yeliz ARMAN DOĞRAMACILAR gerçekleştirdi.

Bu keyifli geceye Timur SAVCI, Nebil ÖZGENTÜRK, Menderes SAMANCILAR da katılarak bizleri onurlandırdı.

Balomuza katılarak bu muhteşem gecede bizleri yalnız bırakmayarak eğitime destek veren tüm Güney Eğitim Vakfı Ailesi’ne sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.”