1.  Yıl Kuruluş Balosunu görkemli bir şekilde kutladık. Vakfımızın bu anlamlı gecesine Adana Büyükşehir Belediyesi katkı sunarken; Beta Transformatör Ana Sponsorluğunu üstlendi. Her yıl bir kişinin layık görüldüğü Güneyin İncisi Ödülü bu yıl Adanamızın değerli sanatçısı Ahmet Selçuk İlkan’ın oldu. Candan Erçetin’imuhteşem sesiyle gecemize renk kattı.

Yönetim Kurulu Başkanımız Dr. Hasan Boğa sponsorlarımıza eğitime verdikleri destekler için teşekkürlerini  ileterek plaketlerini takdim etti. Gecenin akışını ise eşsiz sunumuyla Yeliz Arman Doğramacılar gerçekleştirdi.

Bu keyifli geceden önce Nebil Özgentürk’ün imza gününe de yoğun ilgi vardı. Balomuza katılarak bu muhteşem            gecede bizleri yalnız bırakmayarak eğitime destek veren tüm Güney Eğitim Vakfı Ailesi’ne sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.