Vakfımızın 25. Yıl Geleneksel Kuruluş Balosunu görkemli bir şekilde kutladık. Çeyrek asırlık vakfımızın bu anlamlı gecesine Sasu Su Ürünleri ana sponsor olurken, her yıl bir kişinin layık görüldüğü Güneyin İncisi ödülü de bu yıl Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın oldu. Funda Arar muhteşem sesiyle, Ahmet Selçuk İlkan’da şiirleriyle balomuzda renk kattı. Yönetim Kurulu Başkanımız Dr. Hasan Boğa sponsorlarımıza ve vakfın yönetim kuruluna eğitime verdikleri destekler için teşekkürlerini ileterek plaketlerini takdim etti. Gecenin akışını ise muhteşem sunumuyla Şebnem Arda Boğa gerçekleştirdi.

Bu keyifli geceden önce Nebil Özgentürk’ün ”Masumiyet Çağı İnsanları” isimli kitabı için düzenlenen imza gününe yoğun ilgi vardı. Balomuza katılarak bu muhteşem gecede bizleri yalnız bırakmayan ve eğitime destek veren tüm Güney Eğitim Vakfı ailesine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.