Güney Eğitim Vakfı Gizlilik Politikası

Bu Gizlilik Politikası Güney Eğitim Vakfı ’nın, Güney Eğitim Vakfı k12.org.tr web sitesini kullanan (her biri ‘Kullanıcı’) kişilerden veri ve bilgileri nasıl topladığını, kullandığını, paylaştığını yönetir. Bu gizlilik politikası bu web sitesi ve Güney Eğitim Vakfı’nın tüm hizmet ve ürünleri için geçerlidir.

Kişisel Kimlik Bilgileri

Kullanıcılardan sitemizi ziyaret ettiklerinde, sayfaya üye olduklarında bir sipariş verip, bültenlerimize üye olduklarında, ankete cevap verip, form doldurduklarında, diğer hizmet, ürün ve kaynaklarımızı alıp kullandıklarında kimlik bilgileri toplayabiliriz. Kullanıcılardan uygun olduğunda ad, adresi, e-posta, posta adresi ve telefon isteyebiliriz. Kullanıcılardan sadece kendi istekleri ve olurları dahilinde yukarıdaki bilgileri toplarız. Kullanıcılar kişisel bilgilerini vermeyebilir ancak bu takdirde sitenin bazı alan ve hizmetlerinden yararlanamayabilirler.

Kişisel Olmayan Kimlik Bilgileri

Kullanıcılar sayfamıza girdiklerinde kişisel olmayan kimlik bilgilerini toplayabiliriz. Bu bilgiler arama motorunun adı, kullanılan bilgisayar, kullanıcının sitemize bağlanmasıyla ilgili işletim sistemi, İnternet sağlayıcısı ve benzeri teknik veriler olabilir.

Topladığımız Bilgileri Nasıl Kullanıyoruz

Güney Eğitim Vakfı Kullanıcıların kişisel bilgilerini aşağıdaki amaçlarla toplayabilir ve kullanabilir:

Kullanıcı hizmetlerini geliştirmek için: Verdiğiniz bilgiler sizin taleplerinize daha iyi cevap verebilmemizi ve ihtiyaçlarınıza daha etkin biçimde çözüm bulmamıza yardımcı olabilir.

Kullanıcı deneyimini kişiselleştirmek için: Verdiğiniz bilgilerin toplamında Kullanıcıların grup olarak servis ve ürünlerimizi nasıl kullandıklarını daha iyi anlayabiliriz.

Sitemizi geliştirmek için: Geri bildirimleri ürün ve servislerimizi geliştirmek için kullanabiliriz.

Ödemeleri tahsil etmek için: Kullanıcı bilgilerini sadece satın alınan servis ya da ürün işlemleri için kullanabiliriz. Bu bilgileri hizmeti verebilmek için gerekli olan üçüncü partiler dışında kimseyle paylaşmayız.

Sitenin diğer özelliklerini, promosyon, anket ve yarışma sunmak için: Kullanıcı bilgilerini ilgilendiklerini düşündüğümüz konularda bilgi göndermek için kullanabiliriz. Düzenli e-posta göndermek için: Kullanıcı bilgisi ve e-postasını güncellemelerini gerçekleştirmek için kullanabiliriz. Ayrıca sorularına ve diğer taleplerine cevap vermek için kullanabiliriz. Kullanıcılar e-posta listemize dahil olduklarında Güney Eğitim Vakfı hakkında haberler, güncellemeler, ilintili ürün ve servisler hakkında bilgiler alabilir. Kullanıcı e-posta listesinden çıkmak isterse her e-postanın altında bulunan üyelikten çıkma işlemini gerçekleştirebilir, bunu yapamadığı zaman sitemiz aracılığıyla bize başvurabilir.

Kişisel Bilgilerinizin Paylaşımı

Kişisel bilgilerinizi üçüncü partilere satmıyor, kiralamıyor ya da değiş-tokuş yapmıyoruz. Yukarıdaki amaçlarımızı gerçekleştirmek için kişisel bilgilerinizi içermeyen ama sitemizi ziyaret eden kullanıcılarımızın toplamının bize sağladığı demografik veri ve bilgilerimizi iş ortaklarımızla, güvendiğimiz kişi ve kurumlarla paylaşabiliriz.

Üçüncü Parti Web Siteleri

Kullanıcılar Sitemizde iş ortaklarımızın, tedarikçi, sponsor, temsilcilik ve üçüncü partilerin reklamlarını ve içeriklerini görebilir. Bu site ve onların alt bağlantılarını kontrol etmiyoruz ve bunlardan ve uyguladıkları yöntemlerden sorumlu değiliz. Ayrıca bu hizmetlerin, web sitelerinin ve alt bağlantıların içerikleri sürekli değişiyor olabilir. Bu sitelerin ve hizmetlerin kendi gizlilik politikaları ve hizmet prosedürleri olabilir. Bizimle bağlantısı olan tüm site, alt bağlantıları ziyaret eden kullanıcılar ziyaret edilen site, bağlantı ve sayfaların kullanıcı kural ve prosedürlerine tabiidir, Güney Eğitim Vakfı bu etkileşimden sorumlu değildir.

Bu Gizlilik Politikasındaki Değişimler

Güney Eğitim Vakfı gizlilik politikasını her daim değiştirme hakkını elinde tutar. Bunu yaptığımızda sitemizin giriş sayfasında bunun bilgisini yayınlayacağız, sayfanın altına da yeniden düzenleme tarihini koyacağız. Kullanıcılara; kişisel bilgilerinin nasıl toplanıp, korunup, kullanıldığına dair gerçekleştirilen değişimleri takip etmelerini tavsiye ederiz. Gizlilik politikasındaki değişimleri düzenli olarak takip etmenin sizin sorumluluğunuz olduğunu belirtiriz.

Bu Koşulları Kabulünüz

Sitemizi kullanarak bu gizlilik politikasını kabul etmiş oluyorsunuz. Eğer bu gizlilik politikası koşullarını kabul etmiyorsanız lütfen sitemizi kullanmayınız. Siteyi kullanmaya devam etmeniz bu gizlilik politikasındaki ilan edilen değişiklikleri de kabul etmeniz olarak anlaşılacak ve işlem görecektir.

Bize Ulaşın

Gizlilik Politikamız ve Sitemizin işlev ve uygulamaları ile ilgili sorularınız için lütfen bizimle iletişime geçiniz: info@guneyegitimvakfi.org.tr

Güney Eğitim Vakfı

Web: http://www.guneyegitimvakfi.org.tr

Adres: Cemalpaşa Mahallesi Bahar Caddesi No:30 Karakaş Apartmanı Asma Kat Daire:2, 01120 Seyhan/Adana

Bu belge 17 Nisan 2018 tarihinde güncellenmiştir.