Nebil Özgentürk İmza Günü

24 Ekim 2018

Güney Eğitim Vakfı 24’üncü Kuruluş Balomuza sayılı günler kaldı. Güney’in İncisi ödülümüzün yeni sahibini bulacağı bu keyifli geceden önce Nebil Özgentürk’ün “Daima Şık” isimli kitabı için düzenlenecek olan imza gününe davetlisiniz. Bu keyifli geceye katılmak için davetiyenizi almayı unutmayın! 3 Kasım 2018 / Sheraton Otel / 18:30 Sponsorluk başvuruları, bilet temin ve balo ile ilgili tüm sorularınız için 0322 454 40 25 nolu telefondan bizimle iletişime gecebilirsiniz.

24. Kuruluş Balosu

24 Ekim 2018

Ana sponsorluğunu Medline Hastanesi’nin üstlendiği Güney Eğitim Vakfi 24’üncü Kuruluş Balomuza sayılı günler kaldı. Erol Evgin’in muhteşem sesiyle kulaklarınızın pasını sileceği ve Güney’in İncisi ödülümüzün yeni sahibini bulacağı bu keyifli geceye katılmak için davetiyenizi almayı unutmayın! 3 Kasım 2018 / Sheraton Otel / 19:30 Sponsorluk başvuruları, bilet temin ve balo ile ilgili tüm sorularınız için 0322 454 40 25 nolu telefondan bizimle iletişime gecebilirsiniz.

Bahar Şenliği

19 Nisan 2018

6 Mayıs 2018, Pazar 10:00 – 18:00, Atlı Spor Kulübü Bahar Şenliği Eğitim Şenliğine dönüşüyor, Eğitime gönül verenler GEV’de buluşuyor! Bir arada olmak ve eğitime destek için Bahar Şenliğimize Bekliyoruz. Birbirinden eğlenceli etkinlikler, rengarenk ürünlerle dolu hediyelik eşya standları, konserler, müzik dinletileri, kostüm şovları ve daha bir çok aktivite ile dolu bir güne ne dersiniz? 6 Mayıs Pazar günü Atlı Spor Kulübü’nde düzenleyeceğimiz Bahar Şenliğimize katılın, hem doyasıya eğlenin hem de eğitime destek verin! Sabah Kahvaltısı Megaband Konseri Kadınlar Kolunun Yiyecek ve Hediyelik Eşya Standı Müzik Dinletisi Çocuklar İçin Eğlenceli Oyun Alanları Tavla Partisi Belediye Bandosu Konseri Sürpriz Aktiviteler Kostüm Şov Yiyecek ve içeceklerinizi kurulacak stantlardan temin edebilirsiniz.